Plusminusnoll

Skrivet: 2011-02-26 Kl: 23:44:47

Blääääää.... Jag har ingen karaktär what so ever!! Jag har inte gått ner ett enda gram i vikt. Jag har inte gått upp heller i och för sig men meningen var ju att vågen skulle börja visa mindre för varje vecka. Men jag har inte lyckats komma igång på riktigt än. Men jag ska. Jag lovar. Jag har fortfarande samma mål, jag är bara lite sen i starten. Ikväll åt vi pizza, underbart för figuren. Nu är jag så mätt att jag håller på att spy. Jag ska dricka en samarin och krypa ner bredvid maken som sover sen flera timmar tillbaka. Imorgon vill jag hitta på något skoj med barnen. Pulkaåkning, bashuset, leklandet eller nåt annat aktivt. Vi får väl se vad dom tycker.

En hyllning

Skrivet: 2011-02-23 Kl: 08:46:07

Jag vill skriva ett inlägg tillägnat min fina vackra Elin. Utan henne vet jag inte vad jag skulle göra. Hon är så fin, inifrån och ut. Hon är stark, självständig, snäll och omtänksam. Ord kan inte ens beskriva hur betydelsefull hon är. Och vacker. Till dig Elin, jag älskar dig!














Inspiration

Skrivet: 2011-02-20 Kl: 21:04:22

Jag brukar surfa runt på styleroom.se. Jag gillar att se hur andra har gjort och sno lite tips och ideér. Det är så mycket roligare än att se hur stylister har gjort i inredningsmagasin. Ikväll kollade jag på bilder av barnrum. Jag hittade en massa fina bilder. Tänk att ge barnen nåt av följande rum!




















Solsidan

Skrivet: 2011-02-20 Kl: 20:30:06

Jag är ju inte bara kvinna, jag är ju människa också. Jag måste ju få unna mig, eller hur?
Vet du vad jag känner Alex? Jag sitter här och känner mig kåt. Jag blir så jävla kåt... Kom igen, nu gör vi det!

När Lucas fyllde två

Skrivet: 2011-02-20 Kl: 20:28:25

Lucas fyllde två år den 6 februari. Jag har varit så dålig på att blogga så jag har inte hunnit visa några bilder från kalaset. Men bättre sent än aldrig heter det väl....




















Det har hänt så mycket sen dess. Melker växer så det knakar och det står inte på innan han kan gå, han springer omkring och sjkuter allt framför sig, stolar, leksaksbilar, fotpallar etc. Han har fått tre tänder nere och en hörntand uppe, helknasigt men urgulligt. Lucas har varit på sitt första barnkalas hos en kompis vilket var jätteroligt. Gott fika och härlig lek, så fick han fiska i fiskdamm!

Nya vardagsrummet

Skrivet: 2011-02-20 Kl: 20:01:18

Marcus ville inte längre bo på vinden så vi gjorde om kontoret nere till hans rum. Det innebar att vi fick sätta upp en vägg mellan vardagsrummet och fd kontoret för att skapa ett nytt rum. Mattias var skeptisk till en början men nu tycker han det blev jättefint!


Så här såg vardagsrummet ut när vi köpte huset




Det här är vardagsrummet efter första rusten




Så här ser det ut idag, alla tre bilderna (ovan och den här) är tagna ur samma vinkel




Väggen mot kontoret innan Marcus fick det rummet




Samma vägg som det ser ut nu





Nedan är lite blandade bilder från nya vardagsrummet








Lördagskväll

Skrivet: 2011-02-05 Kl: 19:26:26

Ikväll är det som dan före dopparedan, imorgon fyller Lucas två år. Då ska vi har kalas. Just nu försöker jag få båda ungarna att sova utan framgång. Mattias är och hämtar pizza och Mackan spelar TV-spel. Sen ska vi ha lite myslördag. Det brukar vi ha. Nä dags att trösta liten....
RSS 2.0